Kobiler için Reklam Ajans Seçimi Nasıl Olmalı?

 

Kobiler reklam ajans seçimi kendi öncelikleri ne ise ona göre seçim yapmalılar.

MARKANIZI İYİ ANLATIN

Kobiler markalarının pazardaki yerini , rakiplerini , hedef pazarları , müşteri segmentlerini ve diğer markaları ile ilgili bilgileri çok iyi bilmeli ve bunu çalışmak istedikleri ajansa iyi bir şekilde anlatmalılar.Yapılacak çalışmalarında marka stratejinize uygun olması gerekir.

BÜTÇENİZİ BELİRTİN

Kobiler reklam bütçesi konusunda da yıllık bütçelemelerini iyi yapmalılar.Bulunmakta istedikleri mecralar konusunda ön çalışma yapmaları iyi olacaktır.Markanızın hedefleri iyi anlayan , bütçe konusunda sizin önceliklerinize uyum gösterecek bir ajans ile çalışmanız sizi çok daha ileriye taşıyacaktır.

 

AJANS REFERANSLARINI İNCELEYİN

Çalışmak istediğiniz ajansın referanslarına öğrenmeniz , çalıştığı firmalara ve yapılan işlere bakmanız , müşterilerinin ajans web sitesinde yada sosyal medya yazdıklarını incelemeniz de ajans seçiminizde doğru karar vermenizde sizi doğru yönlendirecektir.

ZİYARET EDİN

Çalışmak istediğiniz ajansın işyerine gitmeniz, çalışanların ve yöneticilerin tavırlarını , işe yaklaşımlarını yerinde görmenizde sizinle yapacakları çalışma konusunda size fikir verecektir.

Tavsiye Edilen Yazılar